Ridicarea masinilor in Bucuresti

Doamna Firicica da divada de inca un gest de potenta politica si trece la ridicarea masinilor din Bucuresti. Subiecte focus in articol:

  • ridicare masinilor in Bucuresti o alta potenta politica
  • De ce face Firicica asta

Ridicarea masinilor in Bucuresti o alta potenta politica

Doamna Firicica se apuca, de azi, sa purceada la ridicarea masinilor din BUcuresti parcate incorect. Nu pe toate strazile, dar pe o zona suficient de larga, O idee geniala marca Firicica. Ca si aia de spatamana trecuta cu taxarea soferilor din alte judete. La aiaai au raspund niste primari si i-au spus ca vor taxa si ei pe cei din Bucurewti si Ilfov cand tranziteaza localitatile lor.

Ca sa intelegeti bine de ce se intampla toate astea trebuie sa stiti ca Firicica a promis in campanie electorala anteriora ca va face parcari si va fluidiza traficul in Bucuresti. Toate actiunile astea sunt rabufniri ale unei minti care nu vede alte alternative. Sau nu e in stare sa aplice alternativele din campania electorala. Adica: sa construiasca mai multe parcari si sa fluidizeze traficul din Bucuresti. SI atunci avea tot felul de idei crete despre cum se poate face asta. Dar rezultate…ioc. Iar noi se pare ca ne-am obisnuit asa, ca politicienii sa promita si sa nu realizeze. Iar apoi sa ne bbage pumnul in gura pentru ca sunt potenti.

Toate astea sunt rabufniri pe ultima suta de metri pntru a drege busuiocul. Dupa masura extrem de desteapta de a suprataxa parcarile din centrul Bucurestiului, masura care a dus la mutarea masinilor din parcari pe strazi, Firicica vrea sa corecteze problema.

Eu i-as propune sa nu ridice masinile Bucurestenilor si a celor din Ilfov ci sa le ridice pe ale astoara din provincire Daca nu esti de la capitala nu ai ce cauta in Bucuresti, in viziunea Firicicai.

De ce face Firicica asta

E o treaba desteapta sa stii, oricat am injura-o noi, Pentru ca daca ii iese e bine si frumos. Daca nu ii iese zice ca a incercat dar dusmanii inversunati s-a-au opus. Si de aia nu a reusit. Iar modul asta de a pune problema va prinde la multi Bucuresteni..

Ea nu reuseste pentru ca modul de abordare a problemelor este gresit. Nu este sistematic si nu a avut un plan de la inceput pe care sa mearga si de care sa se tina. A avut doar puseuri idioate care nu au au avut rezultate.

Pentru actiunea asta de acum a cumparat masini, a angajat oameni si a dat drumu la treaca. Chiar daca avocatul poporului s-a autosesizat, pe Firicica o doare in dos. Cine dracu e asta avocatul poporului? Un alt idiot care se opune ideeilor destepte ale madamei Firicica.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citrsti si pe urmatorul: Hotel Inter Venus – experienta de 5 stele

2 comentarii la „Ridicarea masinilor in Bucuresti”

Lasă un comentariu