Robot care imita scrisul de mana

A fost creat un robot care imita scrisul de mana”. Nu numai ca scrie dar si deseneaza, semneaza etc. Pana acum ceva timp scrisul era apanajul exclusiv al unui om. Imprimantele nu putea imita cu exactitate scrisul de mana.

De ce asta cu robotul care imita scrisul de mana e o piatra de hotar

Oamneii nu mai sunt unici prin scrisul lor. Era o chesite de unicitate, fiecare om avand un scris de mana propriu. Manuscrisele scriitorilor au fost multa vreme la mare cautare. Si vor ramane, probabil, in continuare, obiecte extrem de valoroase.

in ultimul timp, de la aparitia computerelor scrisul de mana dispare. La fel ca orice alta abilitate pe care nu o exersezi ea tinde sa dispara in timp. Eu am remarcat la mine ca scriu din ce in ce mai urat de mana si din ce in ce mai rar si mai greu.

Aparitia robotului care imita scrisul si chiar semnaturile va face ca sa fie reinventat conceptul de responsabilitate. In lumea actuala responsabilitatea bazata pe semnatura este e chestiune extrem de importanta. Odata ce robotii pot imita srisul si pot imita semnaturi e foarte posibil ca lumea sa se schimbe.

O sa vedeti in continuare intr-un astfel de film in care un robot imita scrisul. Face si o semnatura. Face asta atat de bine incat probabil ca i-ar fi greu cuiva sa deosebeasca o semnatura adevarata de semnatura facuta de acest robot.

Filmul e preluat de pe Cheddar:

Daca ti-a placut acest articol te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Noi informatii despre tornada din Romania

Lasă un comentariu