Rulote de lux – cele mai cele

Daca esti pasioat de calatorii si te-ai saturat de hoteluri iti poti lua una dintre aceste rulote de lux. Asta daca ai niste milioane de dolari in cont. Subiecte focus in articol:

  • cum arata si ce facilitati au cele aceste rulote de lux
  • de ce ai vrea sa traiesti intr-o rulota

Cum arata si ce facilitati au aceste rulote de lux

Unele dintre cele mai luxoase rulote sunt, de fapt autorulote. Adica arata ca un camion normal care trancteaza o semiremorca. Dar semiremorca nu e chiar semiremorca ci e o casa luxoasa pe roti, cam asta sunt, de fapt, aceste rulote de lux. O casa care se extinde atat pe orizontala cat si pe verticala.

In mod normal o semiremorca are cam 32-33 de metri patrati. O semiremorca transformata intr-o casa luxoasa ajunge sa aib cam 80-120 de metri patrati. Daca va intrebati cum e posibil o sa va explic. In mod normal are 2 niveluri: perter si etaj. Asta pentru ca plafonul este transformat in podea si se extinde partea superiora. Deci din start si-a dublat suprafata.

Apoi parte din peretii laterali se extind in lateral marind suprafaat de la primul nivel. cu aproape 50-100%. Astfel ajunge sa aiba dimensiunile unui apartament de lux.

Cu ce sunt dotate astfel de rulote de lux?

Cu tot ce vrei, e raspunsul corect. Adica sunt obiecte de decoratiuni de lux si tehnologie de ultima ora. Au dus cu baie pe fiecare nivel, pat matrimonial de dimensiuni mari, multe televizoare cu ecran plat si multe telecomenzi.

Fiecare chestie din rulota asta de lux este telecomandata. Nu stiu daca e bine sau rau, dar tehnologia se strica si te lasa cand iti e lumea mai draga. Oricum totul e la superlativ si nu s-a facut rabat la calitate.

Toate astea costa, dupa cum o sa vedeti in filmul de mai jos. In film una dintre rulote costa 2.5 milioane de dolari.

De ce ai vrea sa traiesti intr-o rulota

Cei care fac asta, adica sa traiasca intr-o rulota nu o fac permanent. Ei isi iau concedii prelungite si merg in astfel de calatorii prin tara. In felul asta se bucura de tot confortul de acasa oriunde s-ar duce.

Costurile nu sunt nicidecum mai mici daca la asta v-ati gadit. Tinand cont ca o astfel de casa de lux costa 2.5 milioane de dolari nu e chiar pentru oricine. Dar, se pare ca exista clienti pentru astfel de rulote de lux, asa cum exista si clienti de iahturi de lux. Si cred ca nu sunt putini.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Parcheaza masina simplu

Un comentariu la „Rulote de lux – cele mai cele”

Lasă un comentariu