S-a aprobat vigneta oxigen pentru Bucuresti

Vigneta oxigen pentru Bucuresti a fost aprobata. Sa[tamana asta vigneta a fost aprobata si va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2020. Subiecte focus in articol:

  • ce modificari are proiectului vigneta oxigen pentru Bucuresti
  • ce se va intampla in continuare

Ce modificari are proiectului vigneta oxigen pentru Bucuresti

Proiectul a fost pastrat in varianta in care vi-l prezentam aici. La acea varianta a fost au fost aduse cateva modificari. Una dintre cele mai importante modificari este ca masinile popilor nu mai au parte de tratament special. Adica vor plati vigneta oxigen penru Bucuresti.

Se defineste o zona de actiune pentru calitatea aerului cuprinsa in urmatoarea arie: P-ța Victoriei – bd. Iancu de Hunedoara – şos. Ştefan cel Mare str. Polonă – str. Mihai Eminescu – str. Traian bd. Nerva Traian – bd. Gheorghe Şincai – str. Lânăriei – Calea Şerban Vodă-bd. Märäşeşti – str. Mitropolit Nifon- bd. Libertății – Calea 13 Septembrie şos.Pandurilor șos.Cotroceni -spl. Independentei – str. Știrbei Vodă – str. Berzei str. Buzeşti -p-ta Victoriei. Toate masinile cu norma de poluare mai mica decat euro 5 vor plati vingeta (taxele s-au pastrat nemodificate).

Vigneta va putea fi platita atat online cat si la benzinarii si alte puncte special destinate, asa anunta primaria. Oricine trebuie sa plateasca vigneta va avea posibilitatea sa plateasca usor si facil.

O alta modificare importanta este aceea ca se acorda o perioada de gratie pentru neplata vignetei oxigen masinilor care sunt inmatriculate in interiorul zonei delimitate.

Ce se va intampla in continuare

Eu cred ca vor urma niste proteste si cred ca primaria va fi data in judecata. Sunt mai multe motive pentur asta:

  • Nu poti restrictiona accesul oamenilor la a-si folosi proprietatea asa cum considera ei. Cei care locuiesc in interiroul zonei nu vor putea sa-si foloseasca masinile daca au masina cu norma de poluare mica.
  • Patriarhia o sa se revolte si va pune credinciosii sa nu o mai voteze pe Firicica. E posibil ca in urmatoarea perioada sa primeasca si patriarhia aprobare sa nu plateasca taxa.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: La service mecanicii rup masinile

Un comentariu la „S-a aprobat vigneta oxigen pentru Bucuresti”

Lasă un comentariu