Salonul auto de la Frankfurt si-a deschis portile

Salonul auto de la Frankfurt si-a deschis portile si este unul dintre cele mai importante saloane auto din lume. Subiecte focus in articol:

  • ce noutati vedem la salonul auto de la Frankfurt
  • de ce salonul aceste este important

Ce noutati vedem la salonul auto de la Frankfurt

Salonul auto de la Frankfurt este salonul la care producatorii germani isi etaleaza noutatile si conceptele. Dar nu numai producatorii germani fac asta. Si ceilalti producatori sunt motivati sa considere acest salon cel mai mare de pe contnent deoarece Germania este o piata mare de desfacere.

La salonul asta focusul este pe cateva modele proaspat lansate sau care se lanseaza la salon. Porche vine cu noul Taycan, VW vine cu noul ID.3, iar Land Rover prezinta noul model de Defender. Noul model de Defender este in prima vizionare la salonul de la Frankfurt.

Alti producatori care aduc noutati la salon sunt: Hyundai aduce noul model i10, Lamborghini cu noul Sian, Mercedes cu EQV si EQS. Seat vine si lanseaza o gama cu totul noua a modelului Cupra, adica un SUV cu valeitati sportive asemanatoare cu modelul sportiv Cupra.

Ceea ce este si mai important din punctul meu de vedere este ca BMW prezinta noul model care functioneaza pe hidrgen. Este probabil singurul producator european care prezinta un model care functioneaza pe hidrogen. Producatori “traditionali” ai masinilor pe hidrogen sunt Toyota si Honda.

Sunt prezente si niste start-upuri pe zona de masini electrice, producatori care nu existau pana recent. Unul dintre cele mai importante start-upuri care a atras atentia este Byton. Un SUV electric care are o autnomie declarata de peste 400 km.

https://www.youtube.com/watch?v=sMeeIso7OaE

De ce salonul acesta e important

In primul rand pentru ca e organizat in Germania, Germania fiind cel mai mare producator auto european si cea mai mare piata de desfacere. Toti producatorii vin cu modele noi si cu concepte interesante la acest salon. De obicei producatorii fac vanzari mari pe perioada salonului si isi aduc viitori clienti in sowroom.

La acest salon se da directiai industriei auto de pe continent.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul:

Un comentariu la „Salonul auto de la Frankfurt si-a deschis portile”

Lasă un comentariu