Scanner 3D Lidar

Un astfel de scanner 3D Lidar te poate ajuta sa digitalizezi cladiri. E portabil si te poate ajuta sa transpui in lumea digitala un depozit. In loc sa stai sa-l masori si sa vezi unde sunt stalpii, ce inaltime exista la plafon si ce dimensiuni au usile, te plimbi cu acest snaner si ai deja toate datele in format digital.

Scanerul foloseste o raza laser care masoara distantele pana la obiectele de care se reflecta. Softul calculeaza distantele pana la obiete si transpune in format digital informatiile.

La final vei avea o tanspunere digitala a cladirii sau a cladirilor. Din ce am vazut scanerul are si un sistem gps care ii permite sa calculeze destul de exact locatiile. Poata tranpune digital caldiri extrem de complexe, ceea ce ajuta foarte mult munca de proiectare.

Scanerul Lider 3D

Va las la finalul articolului un link cu film in care puteti vedea cum functioneaza un astfel de scanner. E foarte interesant ca e portabil si ca poate fi folosit de oricine. Si nu cred ca persoana care il foloseste ar trebui sa aiba ceva cunostiinte avansate sau sa faca ceva special. Trebuie doar sa mearga cu acel scanner in mana astfel incat sa poata scana intreaga caldire.

Pentru o frima de proiectare in arhitectura sau constructori cred ca e foarte interesanta o jucarie de genul asta. Scanerul cred ca vine cu un soft care e capabil sa faca calculele astfel incat dimensiunile sa fie ok si sa calculeze si zonele “moarte”. Si sa si exporte ceea ce scaneaza intr-un format utilizabil de softurile de proiectare.

Aveti aici linkul cu jucaria: https://www.youtube.com/watch?v=TMnwIvRV_EY

Daca vrei sa-ti optimizezic costurile si procesele logistice te sfatuiesc sa iti arunci un ochi aici: https://logistic-specialist.com/servicii-de-consult

Lasă un comentariu