Se vrea falimentarea Tarom

Asta e parerea mea dupa ce tot vad si aflu diverse chestii. O sa va intrebati de ce ar vrea cineva falimentarea tarom? Pentru ca a a aparut o noua companie de stat pe piata, se cheama HiSky. Din ce am inteles eu HiSky este o comanie infintats de Republica Moldova in locul companiei Air Moldova si are ca si actionar si statul roman. Adica statul roman si staul moldovean au infiintat impreuna o companie care opereaza din Chisinau si opereaza si in Romania pe aeroportul Bneasa.

Ieri am auzit la TV ca Tarom a pierdut niste rute comerciale si ca multe din aeronave le-a tras pe dreapta. Liderul de sindicat zicea ca Tarom va mai achiztiona niste aeronave ATR. Aceste aeronave fiind mediu curier, adica pot opera pe distante medii.

De ce se doreste falimentarea Tarom

Au tot fost scandaluri in ultima perioada la Tarom. Tot ieri vedeam la TV cum a explodat anvelopa unei aeronave la aterizarea in Budapesta. Nu aud nimic de rau despre noua companie HiSky, probabil ca multi dintre voi nici nu ati auzit de ea, dar nu prea apare prin presa, e low profile momentan.

Toate stirile astea despre Tarom au ca scop reducerea traficului de calatori, reduce care va impacta negativ compania. Dar, din ce ma prind eu, face parte din plan. A mai fost un scandal in urma cu ceva luni cand s-a dorit o stragere de fonduri pentru Tarom, adica s-a facut apel la romani sa de niste bani pentru a salva compania. Sondicatul a facut asta!

De ce se doreste falimentarea Tarom? Raspunsul e simlu: e greu cu doua companii pe piata si daca Tarom pica HiSky se ridica, E foarte simplu nu? Plus ca mai sunt si companii private si sunt si acolo interesa mari.

Daca vrei sa-ti optimizezic costurile si procesele logistice te sfatuiesc sa iti arunci un ochi aici: https://logistic-specialist.com/servicii-de-consultmie.

Lasă un comentariu