Senzor temperatura si sistem de monitorizare temperatura

Logistic Specialist a scos pe piata un sistem de monitorizare temperatura performant si usor de folosit. Acest sistem de monitorizare temperatura este complet si “la cheie”, este usor de utilizat si instalat. El poate fi folosit pentru depozite frigorifice, silozuri, vitrine frigorifice, magazine etc. Adica oriude e e nevoie de monitorizarea temperaturii.

Cum functioneaza sistemul

Sistemul e format din senzori de temperatura, un soft de monitorizare a temperaturii si un server. Senzorii pot functiona independent sau conectati la softul de monitorizare temperatura. Ei se conecteaza wireless la server sau pot functiona individual si pot fi accesati de oriunde din lume prin browser web. Senzorul functioneaza ca si data logger putand memora intre 15 si 20 de milioane de inregistrari (in functie de memoria interna valorile pot fi mai mari). Memoria interna senzorului poate fii marita la cerere pentru a puteain registra si mai multe valori (daca astea nu sunt sificiente).

Aceste valori sunt pot fi accesate prin interfata web. Aveti aici un film despre senzor si cum functioneaza::

Mai multi senzori se pot conecta la softul de monitorizare temperatura, iar datele pot fi vazute centralizat cu ajutorul acestui soft. De asemenea, softul poate trimite alerte pe email in cazul in care au fost depasite valorile setate pentru fiecare senzor in parte, sau au fost erori de transmisie.

Senzorii se conecteaza la server (pe server se afla softul de monitorizare temperatura) prin wireless. Senzorii pot fi plasati oriunde in lume, atata timp cat are legatura la internet el va transmite date catre server.

Functionare asoftului o puteti vedea aici:

Ce avantaje are sistemul de monitorizare temperatura

In primul rand costurile mici ale sistemului “la cheie”. Adica aveti un sistem cu ajutorul caruia puteti monitoriza temepratura in mod facil, prietenos si sigur.

Un alt avantaj este acela ca senzorii se conecteaza wireless, iar asta se treduce in multi bani salvati. Cablarea unor zone industriale, depozite sau silozuri, poate costa si cateva mii de euro.

In al treilea rand sistemul e produs de noi in Romania, deci exista posibilitate de adaptare si configurare mult mai mare decat la alte sisteme. Practic, datorita faptului ca producem atat softul pentru senzori cat si softul pentru server, adaptarea si scalarea sistmeului poate fi facuta foarte usor. sistemul este extrem de scalabil doar prin simpla adauga de noi senzori.

Totul usor si facil.

Sistemul poate fi comandat de aici: https://logistic-specialist.ro/shop

Un comentariu la „Senzor temperatura si sistem de monitorizare temperatura”

Lasă un comentariu