Skoda a lansat Skoda Scala

Skoda este masina preferata de catre firmele din Romania pentru middle management si vanzatori, deci noua Skoda Scala va avea clienti, cel putin pe piata din Romania.

Skoda Scala este o compacta hackbag, este verisoara primara cu Golf si concurenta pentru Renaul Megane, Kia ceed si Hyundai i30.

Este prima masina din gama Skoda care nu mai are logo-ul Skoda pe spate ci are scris doar numele marcii si modelului.

Vor fi disponibile motorizari pe banzina de 1 litru si 1.5 litri cu puteri de la 95 de cai pana la 150 de cai. Cuplul maxim pentru motorizarea de 1.5 si 150 de cai ajunge la 250 Nm. Cutiile de viteze vor fi manuale in 5 si 6 trepe si o cutie automata DSG cu 7 rapoarte pentru motorizarea de 150 de cai.

Pentru motorizarile diesel exista doar o singura varianta de 1.6 de 115 de cai si 250 Nm. Cutiile de viteze pentru diesel vor fi standard cu 6 rapoarte manuale, iar optional se poate pune si DSG cu 7 trepte.

Noutatea este motorul de 1 litru pe gaz natural comprimat, motor care dezvolta 90 de cai cu 145Nm si vu o cutie de viteza manuala cu 6 trepte (probabil ca nu va fi disponibila si pe piata din Romania aceasta versiune).

Ca sisteme de siguranta are in standard sau optional orice sistem care e deja disponibil pe modele grupului VAG. O noutate o reprezinta faptul ca va fi primul model al Skoda care e dotat cu tehnologia e-SIM care ofera conexiune 4G.

Cei care doriti sa vedeti cum arata masina puteti viziona acest film:

Un comentariu la „Skoda a lansat Skoda Scala”

Lasă un comentariu