Solutie de umplere spatii goale din cutii

Cei care livrati colete sigur aveti problema asta cu umplere spatii goale din cutii. Asta e o problema, dar exista si solutii de rezolvare. Subiecte focus in articol:

  • solutie pentru umplere spatii goale din cutii
  • La ce va ajuta asta

Solutie pentru umplere spatii goale din cutii

Problema asta cu existenta de spatii goale in cutii apare preopnderent la cei care livreaza colete. Adica au produse care se pun mai multe intr-o singura cutie de carton si apoi se livreaza catre client. Datorita faptului ca produsele nu umplu complet spatiul din cutie e foarte posibil ca pe transport si la manipulare sa se deterioreze produsele.

Daca o sa cititi regulile de la curierat, de exemplu, o sa vedeti ca recomanda ca saptiile goale din cutii sa fie umplute cu diverse materiale. In felul asta produsele se aseaza bine in cutie si scade riscul de deteriorare la transport si manipulare. Intrebarea e cu ce umple spatiile goale, adica ce fel de materiale folosim.

Se pot folosi diverse materiale: hartie , carton, rumegus , bureti, spuma etc.

Astazi, in articolul acesste o sa va prezint o solutie pe baza de hartie. Adica, de obicei, se introduse hartie mototolita in spatiile goale, asta pentru ca ocupa foarte bine spatiul. Si, pentru ca e greu sa stea cineva sa mototoleasca hartii la greu, s-a inventat o masina. Masina asta foloseste hartie de calitate mai slaba pe care o mototoleste si o taie la diverse dimensiune. Are productivitate mare si poate fi folosita de oricine. Adica nu trebuie sa fii specialist. ii dai drumul si masina produse hartie pentru umplerea spatiilor goale.

Aveti mai jos un filmulet cu masina asta care produse hartii mototolite:

La ce va ajuta asta

va ajuta sa luati banii de asigurare de la curier daca produsele sunt deteriorate pe timpul transportului. Daca produsele nu sunt ambalate corect si se deterioreaza ei se vor folosi de asta. Si folosindu-se de chestia asta nu va vor da banii pe asigurare.

E adevarat ca si hartia si masinaria asta costa ceva bani, dar, daca o sa faceti un calcul o sa vedeti ca iesiti mai ieftin umpland spatiile goale din cutii.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe rumatorul: Chipfill – sau se repara drumurile cu plastic

Lasă un comentariu