Surfing prin aer – un nou sport extrem

Surfing prin aer e un nou sport extrem si sunt conbins ca va avea multi adepti in perioada urmatoare. Subiecte focus in articol:

  • surfing prin aer – cum e posibil
  • care vor fi clientii

Surfing prin aer – cum e posibil

Surfind prin aer e un nou sport pentru cei bogati si e posibil cu ajutorul unei plansa care seamana cu un planor. Cand discutam de surfing discutam, de obicei, de mare, valuri si vant prielnic. De acum lucrurile s-au schimbat. Se poate face surfing si prin aer cu ajutorul unei planse pe care sportivul sta in picioare.

Avantajul e ca daca daca o sa cazi cazi in aer, adica ai foarte mari sanse sa nu patesti nimic si sa te poti redresa, ia rsenzatia cred ca e mult mai intensa decat pe val.

Pentru a face surfing iti trebuie portanta la fel ca la surfingul pe apa. Pentru a crea portanta plansa pe care sta sportivul este trasa de catre un avion. Plansa e prevazuta cu roti pentru a putea fi tractata pe pista. La decolare e frumos si poate ca lucrurile sunt ok eu ma intreb oare cum aterizeaza omul cu plansa.

Aterizarea nu e aratata in filmul de mai jos. Plansa are forma de aripa, iar deasupra ei sta sportivul fixat de aripa cu un fel de clapari. El are un fel de ghidon de care se tine si cu ajutorul caruia gestioneaza directia. Se pare ca senzatia de libertate e maxima pe un astfel de aparat de zbor.

Care vor fi clientii unui astfel de sport

Tinand cont de faptul ca acest sport necesita ceva investitii probabil ca nu va fi un sport pentur toata lumea. SI cred ca este si destul de periculos. Probabil ca cei care vor adrenalina la maxim si au si posibilitati financiare vor inserca experienta unui surfing prin aer.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Rulote de lux – cele mai cele

Lasă un comentariu