Taximetristii amenintati de un nou flagel

Taximetristii, dupa ce au fost amenintati de Uber si alte car sharinguri, acum dau piept unui nou flagel. Subiecte focus in articol:

  • taximetristii amenintati de un nou flagel
  • din nou greve si iesiri in piata

Taximetristii amenintati de un nou flagel

Taximetristii se trezesc mai greu, si aici nu ma refer la faptul ca nu se trezesc de dimineata. Se trezesc la realitate si sunt surprinsi de ea, asa cum s-a intamplat cu Uber. Noul flagel care ii ameninta sunt trotinetele electrice si alte chestii din astea de transport personal Nu sutn asa ieftine dar sunt la indemana si tinerii le prefera.

Nu trebuie sa suni si sa astepti, te duci le iei, te deplasezi si le lasi acolo. Nu iti povestesc viata lor si nici nu iti baga manele cand te astepti mai putin. Si nu nu au maimute ascunse:)). Inca!

Asa cum ziceam flagelul vine, dar taximetristii inca nu se prind. Ar trebui sa iasa in masa inca de pe acum in fata guvernului. Si sa stea acolo pana cand se strica toate trotinetele electrice din Bucuresti.

Daca Uber i-a lovit doar pe taximetristii din Bucuresti si Cluj, flagelul trotinetelor ii va lovi pe mai multi taximetristi, in mai multe orase. Nu stiu daca isi dau seama sau nu, dar o sa-i loveasca. Si daca Uber nu a reusit sa-i doboare, probabil ca lovitura asta o sa-i cam decimeze.

Am mai vazut asta in piata cel putin odata. Era o firma care se chema Romtelecom. Si era atat de aroganta acum multi ani. Si inca e aroganta, pentru ca odata instalata aroganta nu se pierde, doar se rafineaza. Si pe masura ce aroganta se rafineaza tot asa se adanceste si groapa in care vor cadea.

Din nou greve si iesiri in strada

Din pacate pentru taximetristi cred ca de data asta nu va mai functiona asa. Si daca va functiona asa nu va mai functiona in alte dati viitoare. Daca va uitai in ultimii 5-6 ani au parut amenintari multe la adresa taximetristilor. Adica mai multe si mai rapide decat in ultimele 2 decenii.

Deci cared ca grevele si iesirile in strada ale taximetristilor vor fi rasuflate si din ce in ce mai putin bagate in seama. Asta daca nu se schimba ceva, iar ceea ce trebuie sa se schimbe e mult prea profund pentru a se putea face rapid. Adica atat de rapid cum apar amenintarile.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Modificari la hotararea de intrare cu masina in centrul Bucurestiului

3 comentarii la „Taximetristii amenintati de un nou flagel”

Lasă un comentariu