Tehnologie facuta sa ajute

In articolul asta nu o sa va ascriu despre masini sau logistica ci despre o tehnologie facuta sa ajute. Pentru ca astfel de oameni trebuiesc promovati. Subiecte focus in articol:

  • tehnologie facuta sa ajute persoanele fara vedere;
  • de ce merita promovate astfel de initiative

Tehnologie facuta sa ajute persoanele fara vedere

Tehnologia, din punctul meu de vedere ar trebui sa ne ajute. Sa ne ajute in orice fel posibil: sa traim mai bine, sa fim in siguranta, sa ne deplasam mai usor, sa comunicam mai usor …. oricum.

De asta, din punctul meu de vedere, orice astfel de initiativa trebuie sa aibe suportul nostru si trebuie sa o promovam. Asta ca sa poata afla cei care au nevoie de astfel de produse. Dar hai sa va povestesc despre cateva produse destepte. Nu stiu daca stiti sau ati incercat vreodata, dar e foarte greu sa tai legume daca nu vezi.

Riscul de a-ti taia degetele e foarte mare. De asemenea, e foarte greu sa messteci intr-o oala sau sa pui apa intr-o cana sau pahar pana se umple si sa nu dai pe dinafara. Asta e motivul pentru care un domn s-a apucat de lucru. El nu are probleme de vedere, dar s-a apucat sa creeze produse pentru persoanele cu probleme de vedere.

Si a creat un cutit, o oala cu un capac special, un bat cu un flotor care il bagi in pahar si care cand se umple paharul simti flotorul in partea de sus a paharului etc. Idea in sine mi se pare geniala, sa te apuci sa creezi astfel de unelte. Asta pentru a face viata mai usoara si mai buna pentru niste oameni.

Aveti aici un film cu in care puteti vedea astfel de produse destepte:

De ce merita promovate astfel de initiative

Din punctul meu de vedere astfel de oameni sunt speciali. Adica cei care creaza lucruri pentru a face viata mai usoara unor alti oameni. Si de asta pentru a-i incuraja sa duca mai departe ideile si sa creeze in continuare trebuie sa-i sprijinim. Sa-i promovam pentru ca produsele lor sa ajunga la oamenii care au nevoie de aceste produse.

In delul asta toata lumea are de castigat.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Asteptam Aro 4×4 sa revina

Lasă un comentariu