Tesla Cybertruck

Tesala a lansat Cybertruck, o masina care e foarte urata. Cel putin din punctul meu de vedere, masina asta e foarte urata. E altfel, asta e clar, dar e patratoasa si foarte neintegrata in viata noastra. Asta remarc eu, dar e posibil ca altor oameni sa le placa.

Tesla a mers pe varianta ca aceasta masina sa fie altceva fata de ceea ce exista in piata la acest moment. Formele ascutite sunt foarte accentuate, iar liniile curbe lipsesc cu desavarsire pe masina asta. Sincer, eu nu ma regasesc intr-o astfel de hidosenie! Pare ca cineva a luat niste table, le-a sudat, si gata a iesti masina. Adica acel cineva a vrut sa faca ceva extrem de simplu de construit, ceva care sa nu aiba complicatii. Complicatii care sunt date, de obicei, de formele curbe.

Tesla Cybertruck, cateva caracteristici

Masina asta e mare si grea! Si cu toate astea reuseste sa obtina 2.6 secunde pe 0-100km/h.. O performanta demna de un supercar. Nu prea sunt masini care sa resuseasca astfel de performante. Dar, asa cum va spuneam, masina asta vrea sa fie altfel.

Tot din ciclul asta a fi altfel, masina asta e blindata. Rezista la gloante de pistol de 9 mm. Atata tabla cat si gemurile sunt facute sa reziste la astfel de proiectile. Pretul masinii e undeva peste 60.000 e doleri varianta de baza. Mai exista o varianta mai dotata care costa cam 75.000 de dolari (asta e 4X4 siare baterie mai mare) si o varianta bestie care costa 99.000 de dolari. Adica de toate pentru toti, ca sa aiba americanul si europenaul de unde alege.

La 60.000+ de dolari nu prea gaseti masini cu specificatiile astea. Masina e pozitionata foarte bine in piata daca ma intrebati pe mine. Chiar daca nu va fi preferata de executivi (din considrente de aspect) ca masina de fiecare zi, sunt convins ca unii dintre ei o vor lua ca masina de weekend.

Daca vrei sa-ti optimizezic costurile si procesele logistice te sfatuiesc sa iti arunci un ochi aici: https://logistic-specialist.com/servicii-de-consult

2 comentarii la „Tesla Cybertruck”

  1. O mașină care iese din tipare, nu îți mai dai seama acum ce mașini sunt ca și până în anii 2015. Acum toate bordurile sunt la fel, mai aruncă și o tabletă pe mijloc, și e gata.

    Răspunde

Lasă un comentariu