Tesla Model 3 de 35.000$ mai greu de….obtinut

Tesla Model 3 a fost anuntat in 2016 la un pret de 35.000 de dolari. Masina putea fi scoasa la pretul asta deoarece, prin productia de masa se puteau reduce costurile de fabricatie. Cu alte cuvinte isi doreau o masina de volum pe care sa o vanda la un pret mai mic, dar care sa compenseze la profit prin volumele vandute.

Regulile jocului schimbate cand comanzi Tesla Model 3

Tesla Model 3 putea fi comandata pe site-ul companiie la pretul de 35.000 de dolari acum ceva timp. Intrai pe site, te inscriai la o lista de asteptare si plateai 1.000 de euro in avans. Cand iti venea randul plateai diferenta si luai masina. Noi romanii stim asta, sistemul asta a fost inventat de Ceausescu, nu de Musk. La fel era si la Dacia pe vremuri si tot niste luni/ani buni asteptai.

La Teasla s-au inscris, conform delaratiei companiei, 400.000 de oameni pe lista de asteptare. Asta a bagat in buzunarul Tesla 400 milioane de dolari.

Cu toate astea Tesla a schimbat modul de comanda al modelului de 35.000 de dolari. Modelul la pretul ala nu se mai poate comanda decat dintr-un showroom al companiei. Adica, nu il mai poti comanda de pe site.

Tesla Model 3 comandat din showroom are o alta baterie si alte optiuni fata de modelul pe care il puteai comanda de pe site.

Pe site se poate comanda o alta versiune Model 3 care insa costa 39.000 de dolari si care are Autopilot. Modelul asta se cheama Standard Plus.

Tesla Model 3 a inceput sa fie livrat

Tesla model 3 a inceput sa fie livrat clientilor la mai putin de 6 luni dupa ce au fost luate primele comenzi. Surpriza utilizatorilor a venit in momentul cand s-au urcat in masina si au constata ca au o camera care filmeaza in permanenta locurile din spate.

Explicatia Tesla a fost ca acea camera este pusa acolo pentru cazurile cand masina este inchiriata pentru a vedea cine si cum o foloseste. Totusi, se pare, ca nu exista posibilitatea ca utilizatorul sa poata dezactiva acea camera atunci cand se doreste sa nu filmeze nimic.

Se pare ca Tesla este din ce in mai criticata pentru schimbarile dese de pret la masinile pe care le vand.

Aveti aici un film cu modelul:

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Skoda a lansat Skoda Scala

Apropo! Masina in europa costa 40.000 de euro !!!!!!

Un comentariu la „Tesla Model 3 de 35.000$ mai greu de….obtinut”

Lasă un comentariu