Trocadero fixie – o altfel de bicicleta

Cred ca toti siti bicicleta clasica, adica cea pe care am invata cu greu sa mergem cand eram mici, pe trocadero fixie – o altfel de bicicleta sunt convins ca nu o stiti. Subiecte focus in articol:

  • ce e trocadero fixie – o altfel de bicicleta
  • cine va dori sa foloseasca asa ceva

Ce e trocadero fixie – o altfel de bicicleta

Asa cum probabil v-ati dat seama pana acum, din ce ati citit mai sus trocadero fixie – o altfel de bicileta este….altfel, ca sa zic asa. In mod normal daca te uiti la ea e o bicicleta normala. Adica are toate elementele unei bicilete clasice: ghidon, cadru, pedale, 2 roti etc.

Si poti merge cu ea ca o bicicleta normala. Ca sa intelegeti mai bine unde bat trebuie sa va explic. O bicicleta normala are roata din fata si roata din spate, atunci cand nu virezi, in acelasi plan. In mod normal, daca rotile nu mai sunt aliniate te duci cu ea la reparat. Asta e o bicicleta normala. Trocadero Fixie nu e asa, de asta e altfel. In timpul mersului, daca vrei roata din spate si roata din fata nu mai sunt aliniate. Doar daca vrei si cand vrei tu.

Sincer mi se pare ca e ca o motocicleta care ia o curba in viteza mare. Cand am vazut prima oara o astfel de bicicleta asta a fost senzatia. Ma gandeam ca dezaxarea asta a rotilor te ajuta la viteza mare sa nu deraiezi si tine bicicleta mai stabila. Dar la biciclete nu ajungi la astfel de viteze, de obicei.

A doua chestie la care m-am gandit e cum de i-a dat prin cap cuiva sa faca asta. Adica stai asa pe fotoliu, ai mintea odihnita si zici: “bai, ce sa mai fac eu azi?”. Si zici: “hai sa stric bicicleta sa vad daca mai merge”. Te duci ii dai 2 ciocane in cadru si rezulta bicicleta stramba si cu rotile nealiniate.:))

Cine va dori sa foloseasca asa ceva

Cred ca vor fi ceva doritori, sunt convins de asta. Macar asa sa vezi cum e sa folosesti o bicicleta care pare stricata.

Pe strada atrage atenita pentru pentru ca oamenii nu au mai vazut asa ceva, puteti vedea si in videoclip. Oricum, e ceva inedit si asta o face speciala. Eu nu pot decat sa-l felicit pe omul care a avut atata imaginatie. Nu stiu daca e util sau aduce ceva bun in relatia produs om, dar e inedit.

Si as mai vrea ainteleg procesul de gandire al omului asta, cand i-a venit ideea sa strice bicicleta.

Daca ti-a placut articolul t einvit sa-l citesti si pe urmatorul: Batalia service-uri asiguratori continua

2 comentarii la „Trocadero fixie – o altfel de bicicleta”

Lasă un comentariu