Uber lanseaza Uber Freight for shippers

Uber freight for shippers este integrata in aplicatia Uber Freight care a fost lansata anul trecut.

Uber freight for shippers – detalii

Dupa lansarea aplicatiei Uber freight asta era miscarea logica. Aplicatia le permite clientilor si transportatorilor sa rezerve un loc pe o nava la un singur click.

Pe masura ce se creaza o vasta retea de transportatori, clenti, furnizori de servicii de shipping lucrurile vor deveni mai usoare. Legaturile intre cei implicati in retea se vor face mai simplu si mai direct prin intermediul aplicatiei.

Clientii si tranportatorii vor putea vedea in timp real locurile libere pe nava. De asemeneea, vor putea vedea preturile la care nava doreste sa vanda acelel locuri si vor putea rezerva un loc simplu si eficient.

Uber zice ca platforma este creata in colaborarecu firmele de shipping. Datorita acestei colaborari platforma scoate la lumina un proces care parea destul de complicat. Pentru cei care nu stiu rezervare unui loc pe o nava e un proces complicat. De altfel, tu ca si client nu ai vizibilitate la ceea ce se intampla dincolo de telefonul omului de vanzari al firmei de shipping sau al brokerului. De asemenea, la momentul actual preturile nu sunt publice, afisata undeva unde sa le poti vedea pe toate si sa poti alege.

Ce facilitati are platforma Uber freight for shippers

  • toata companiile din platforma (adica companiile de trasnsport maritim) vor avea acces la reteua Uber freight, asta inseamna transportatori, soferi, cleinti etc;
  • navele isi vor putea crea, din doar cateva clickuri un tender pentru a incarca nava;
  • un sistem de preturi transparente si in timp real.
  • urmarirea in timp real a marfurilor facand transparente toate stadiile in care se afla transportul;
  • Mangementul documentelor si transmiterea lor in format electronic catre clienti;

Se pare ca era telefoenale in procesul de a gasi furnizor de transport va cam disparea. Ttotul se transforma, relatii se fac virtuale si se depersonalizeaza. Sunt curios in caz de probleme cand vei simti nevoia sa vorbesti cu un om daca se va putea face asta sau nu. Probabil ca, in timp, asta va fi o chestiune extrem de grea.

Ai aici un film in care un tip face o demostratie direct in aplicatie:

Daca ti-a placut articolul te invit sa citesti urmatorul articol: Uber Freight s-a lansat in europa

Lasă un comentariu