Uber si Manhidra dezvolta masini electrice

Uber si Manhidra au facut un parteneriat pentru a dezvolta masini electrice. Subiecte focus in articol:

  • Ce EV si unde dezvolta Uber si Manhidra
  • Care sunt motivele companiilor

Ce EV si unde dezvolta Uber si Manhidra

Pentru cei care nu stiti Manhidra&Manhidra este unul dintre cei mai mari producatori indieni de automobile. Compania face de le scutere pana la avioane usoare. In Europa produsele companiei sunt vandute sub marca Ssang Yong. Daca o sa va uitati la ei pe site o sa vedeti modele prezente si in Europa si chiar in Romania.

Compania are in portofoliu inclusiv masini electrice precum: e2oPius sau eVerito.

Uber si Manhira s-au aliat pentru a produce 50 de vehicule electrice in Hyderabad, India. Daca proiectul va avea succes atunci se va extinde programul si in alte orase din India. Vehiculele vor fi atat e2oPius si sedanul eVerito.

Care sunt motivele companiilor

Mahnidra zice ca parteneriatul cu Uber este benefic companiei pentru ca va accelera adoptia vehiculelor electrice in India. Manhidra este pionierul productiei de vehicule electrice in india. Ei au ales sa colaboreze cu Uber pentru ca masinile electrice sunt inca scumpe, dar in acest fel oamenii pot vedea beneficiile lor si pot merge cu ele. De asemenea, le vor vedea foarte des in trafic. In acest fel se vor obisnui foarte usor cu ele. Vor deveni parte din viata lor.

Uber zice ca pentru ei e benefic pentru ca ei ssutin tehnologiile verzi de transport. De asemenea, prin acest parteneriat si prin prezenta masinilor pes trada vor impinge de la spate gurvernul pentru a dezvolta mai rapid infrastructura. Desigur ca e vorba de infrastructura de centre de incarcare a masinilor.

Pe de alta parte masinile electrice vor putea contribui la diminuarea poluarii in suprapopulatele orase indiene. De aceea parteneriatul dintre Uber si Manhidra este unul benefic pentru toata lumea.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Uber freight s-a lansat in Europa

Lasă un comentariu