Un olandez si un roman contribuie decisiv la traficul auto

Un cetatean olandez si un cetatean roman fac ca traficul auto sa devina din nou un cosmar. Subiecte focus in articol:

  • cum contribuie un olandez si un roman la traficul auto
  • ce e de facut

Cum contribuie un olandez si un roman la traficul auto

Cred ca ati auzit toti de Dinca si de catateanul oandez care vana fetite prin Ro. Cetateanul respsctiv a si omorat o fetita in Dambovita. Actiunile indivizilor astora 2 vor duce la marirea traficului in orase. Asta pentru ca eu, daca as fi parinte, nu mi-as lasa copilul sa se mai duca sau sa vina de la scoala singur.

L-as duce ori eu ori sotia cu masina si la iesirea de la ore am face acelasi lucru. Asta va duce in mod evidentent la cresterea traficului din orase. Pentru a nu se intampla asta ar trebui ca autoritatile sa ia masuri suplimentare de protectia a copiilor. Asta e actiunea logica. Problema e ca eu nu stiu ce masuri ar putea lua autoritatile pentru ca copii sa fie in siguranta.

La Cluj, de exemplu, autobuzele cu copii merg impreuna cu un autobuz pus la dispozitie de primarie. In autobuz sunt prezenti si oameni de la jamdarmerie care au grija ca copii sa coboare doar la scoala. Nu au voie sa coboare in alta aparte. Partea delicata e cand sunt luati de la scoala pentru ca nu verifica nimeni daca toti copii care trebuiau sa mearga cu acel autobuz sunt in autobuz. Si de asemeenea nu cred ca verifica nimeni daca copii coboara unde trebuie si nu mai devreme.

Iar asta e o problema pentru ca, teoretic, copii sunt in siguranta, dar tu ca parinte nu ai siguranta ca al tau copil e unde trebuie sa fie.

Ce e de facut

Sincer eu nu prea vad solutii, singura solutie e ca parintii sa-si duca la scoala cu masina. Adica eu asa as face. Asta pentru ca orice ar spune si ar face autoritatile au dovedit pana acum ca nu ii intereseaza si nu pot asigura protectia copiilor.

Toate astea vor duce la cresterea traficului auto,

Daca iti place acest articol te invit sa-l citesti si pe urmaotrul: Limuzina de lux la 1/2 din pretul unui S Klasse

2 comentarii la „Un olandez si un roman contribuie decisiv la traficul auto”

Lasă un comentariu