Veolia masina de supt….pamantul

Veolia masina de supt…pamantul este o maisnarie speciala. Masina revolutioneaza sapatul gropilor. Subiecte focus in articol:

  • ce e Veolia masina de supt
  • la ce se foloseste masina asta

Ce e Veolia masina de supt…pamantul

Veolia masina de supt pamantul exact asta face, adica ce ii zice numele. E un aspirator urias cu o putere foarte mare care suge pamantul cu tot ce e in el sau pe el.

Hai sa o luam de lainceput ca sa intelegi. Stii cum se sapa o groapa acum? Sunt 2 variante:

  • manual, adica cu mucitori care au cazmale si lopeti
  • cu excavatorul, adia ceva mai modern si mai rapid

Varianta excavator e foarte folosita si foarte utila atunci cand vrei sa sapi rapid o groapa. Asta pana acum, pana la masina asta. Masina asta e de fapt un furtun cu un capat metalic care indreptat spre pamant incepe sa aspire bucati din pamant. Si tot aspira, si tot aspira pana face o groapa. Ideea e ca e la fel de rapid ca un excavator, dar e mai curat.

Tot pamantul aspirat se depoziteaza intr-o bena in masina. Curat si fara sa faci mizerie. Bena se poate descarca apoi oriunde doresti, pamantul fiind transportat cu aceiasi masina. Desigur ca poti pune pamantul la loc in groapa dupa ce ai terminat treaba.

La ce se foloseste masina asta

Aspiratorul Veolia se foloseste la facut gropi asa cum spuneam. Dar de ce era necesar aspiratorul asta urias? Rapsunsul e simplu: eviti deteriorarea chestiilor care se mai afla prin pamant.

Cu excavatorul ai mari sanse sa tai tevi de apa sau cabluri de curent. Cu masina de supt pamantul e putin probabil sa se intample asta.

Daca vrei sa vezi cum lucreaza masina ai mai jos un film:

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe rumatorul: Maersk a facut primele teste cu biodisel

Un comentariu la „Veolia masina de supt….pamantul”

Lasă un comentariu