WebWMS – solutie WMS inovativa

WebWMS este o solutie WMS inovativa, adica aduce “altceva” pe piata de logistica din Romania. Subiecte focus in articol:

  • WebWMS solutie inovativa
  • Cum poti beneficia de solutie

WebWMS solutie inovativa

O sa iti povestesc de ce WebWMS este o solutie inovativa, asta ca sa intelegi de ce e bine sa o ai. In primul rand WebWMS este dezvoltata pe tehnologie web, adica pe o tehnologie care e testata de miliarde de utilizatori zilnic. E robusta si merge. Adica, pur si simplu merge. Nu exista sa pice sau sa te lase cand iti e lumea mai draga. O aplicatie dezvoltata acum 10 ani functioneaza perfect si acum fara nici o interventie. Asta inseamna tehnologia web.

In al doilea rand WebWMS este o aplicatie gratuita. Adica nu trebuie sa mai platesti taxe de licenta anuale, taxe pentru utilizatori sau orice alte tipuri de taxe.

WebWMS este singura solutie din piata care garanteaza contractual valoarea contractului de implementare. Nu mai exista la moemntul actual nici o alta solutie care sa garanteza valoarea finala a contractului de implementare. Aceasta facilitate o aveam inca de la lansare.

WebWMS este solutia care te plateste pentru ideile tale. Daca ai implementat solutia si ai platit pentru un modul nou iti garantam ca iti vei recupera banii pe modulul dezvoltat atunci cand alti clienti vor dori sa il foloseasca. Asa e normal si asa e etic si, toata lumea castiga din modul asta de a face business.

WebWMS are faciltati si algoritmi unici: cantitate zero la picking, multiorder picking, proof of deliveri, un soft inteligent de inventariere si modulul de optimizare comanda. Toate aceste facilitati va ajuta sa salvati bani in activitatea operationala. De asemenea, manual de utilizare sub forma de tutoriale video. Solutia are o interfata simpla si ituitiva.

Este unica solutie wms care poate fi folosita nativ pe oricefel de sistem de operare si cu orice device. Actual sau viitor! Este future safe cum imi place mie sa spun.

WebWMS este singura solutie din piata care poate fi testata inainte de a fi cumparata. De asemenea are o varianta gratuita de cloud.

Cum poti beneficia de solutie

E simplu: intri pe site-ul WebWMS, asta daca vrei sa te documentezi singur. Daca vrei sa beneficiei de o prezentare personalizata ma suni (ai datele de contact in partea de sus a paginii) si vin sa iti fac o prezentare.

WebWMS este cea mai fiabila si mai buna solutie WMS din piata. Este singura solutie cre ofera gratuitate absoluta pe o platforma de cloud si poti beneficia de ea de maine. Totul foarte usor si foarte implu.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Kudos – roboti Boston Dinamics pentru logistica

3 comentarii la „WebWMS – solutie WMS inovativa”

Lasă un comentariu