Yango introduce o optiune interesanta

Yango introduce ooptiune interesanta in aplicatia lor de transport. O optiune care mi s epare desteapta. Subiecte focus in articol:

  • yango introduce o optiune interesanta
  • cum te ajuta aceasta optiune

Yango introduce o optiune interesanta

Daca nu stii cine e Yango inseamna ca nu esti un digital nativ. Dar de Uber cred ca ai auzit, pentru ca Uber e mult mai vestit decat Yango. Yango este un serviciul de car sharing care concureaza Uber si este detinut de un mare jucator din tehnologie din Rusia. Jucatorul asta de tehnologie se cheama Yandex si este un fel de Google al Rusilor. S-au dezvoltat extrem de mult cu motorul lor de cautare si, de aceea, au inceput sa atace si alte segmente. Unul din segmentele astea sunt servicile care concureaza Uber. Ei au intrat in Romania in luna mai a anului asta si au promis tarife mai bune decat ale celor de Uber.

Nu folosesc serviciile Yango sau Uber si de aceea nu va pot spune daca si-au respectat sau nu prmisiunea. Pe masinile lor exista insa niste reclame care spun ca pretul incepe de la 5 lei.

De curand au venit cu o optiune interesanta: te roaga sa mergi pe jos pana la primul colt de strada. Optiunea asta se cheama economica si vine cu un pret mai mic. Acolo te va astepta masina. Adica undeva unde nu blocheaza traficul si unde gaseste si loc de parcare. Si, cu ocazia asta faci si tu ceva miscare si te mai dezmortesti. La coborare te va lasa, la fel, la un colt de strada unde poate opri fara sa blocheze traficul. Si, bineinteles, aproape de locatia unde vrei sa ajungi.

Cum te ajuta aceasta optiune

E foarte misto pentru ca platesti mai putin. De asemenea faci si tu ceva miscare si cu ocazia asta se evita blocarea traficului in zona. E adevarat ca pentru o scurta perioada de timp se blocheaza traficul, dar e suficient sa produca probleme in prioadele de varf. Pe langa asta arata ca oamenii se preocupa si gasesc chestii misto si utile.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: http://stiri.logistic-specialist.ro/micro-fulfillment-alta-logistica/

Lasă un comentariu