Saci gonflabili pentru protectie marfa

Da, s-au inventat astfel de saci gonflabili pentru protectie marfa. Au rolul de a proteja marfa in camion si numai. Subiecte focus in articol:

  • ce sunt acesti saci gonflabili pentru pretectie marfa
  • filme in care vedeti cum se folosesc

Ce sunt acesti saci gonflabili pentru protectie marfa

Acesti saci gonflabili pentru protectie marfa sunt niste saci de diferite dimensiuni care se pot umfla. In anumite situatii specifice este posibil ca intre paleti sa existe spatii. In momentul in care exista spatii intre paleti e posibil ca marfurile sa se deterioreze pe timpul transportului. In mod normal paletii trebuie sa stea lipiti unul de altul si cu distanta cat mai mica fata de peretii dubei.

Vor aparea distante intre paleti atunci cand marfa depaseste marginea paletului. Asta inseamna ca nu vor putea intra 3 paleti de marfa pe latimea camionului. In cazul asta vor intra doar doi paleti si va ramane distanta ori intre paleti ori intre paleti si perete.

Distanta dintre paleti face ca paletii sa se balanseze in timpul tranportului. Asta poate duce la deteriorarea stratului de marfa de pe primul layer al paletului. Uneori se intampla ca pletul sa se restaoarne. De aceea e foarte important ca sa nu existe distanta intre paleti.

Asta e motivul pentru care sunt utilizati acesti saci. Sunt pe diverse dimensiuni pentru a se potrivi in orice spatii. De asemenea, se pot umfla la diverse presiuni pentru a putea sustine paletii astfel incat sa nu se rastoarne.

Filme in care vedeti cum se folosesc

Mai jos aveti 2 filme in care vedeti cum se folosesc sacii. In al doilea film vedeti un dispozitiv special pentru umflarea acestor saci. De fapt, daca folosisti astfel de saci e bine sa folositi si dispozitivul de umflat.

Sacii se umfla cu aer comprimat, deci e bine sa aveti prin preajma si un compresor. Din punctul meu de vedere sunt foarte utili si eficienti mai ales pe distributie. Mai eficienti decat coltarele. Dar, la fel ca la cotare, apare problema returului acestor saci, iar asta poate fi o problema mare.

Aveti mai jos filmele:

Dispozitiv de umflare saci gonflabili:

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Masina Interesanta pe 2 roti

Lasă un comentariu